Zaalhuur

Wil je een workshop organiseren of een bijeenkomst met wijkbewoners? Zoek je een plek voor een gespreksgroep of een vergaderingruimte? Bij Geweldig! hebben we meerdere ruimtes waar we je graag ontvangen. Wil je ook catering bij je bijeenkomst, dan verzorgt ons team dit natuurlijk graag voor je. Van koffie met taart bij ontvangst tot hapjes en drankjes na afloop of een compleet lunch- of dinerbuffet.


Beschikbaarheid zalen

In principe kun je terecht van dinsdag tot en met vrijdag tussen 9:00 en 17:00 uur. In overleg is ook verhuur op andere dagen en tijden mogelijk.

Kosten zaalruimte

Voor de verschillende ruimtes hanteren we de onderstaande tarieven. Speciaal voor bewoners en vrijwilligersorganisaties hanteren we een ‘bewonerstarief’. Buiten bovengenoemde openingstijden hanteren we een extra uurtarief van 37,50 euro voor de reguliere zaalverhuur. Voor bewoners en vrijwilligersorganisaties geldt dit tarief doordeweeks niet, maar wel in de weekenden.

Voor extra catering bij je bijeenkomst (zoet of hartig, hapjes of een heel buffet) horen we graag wat je wensen zijn of wat je budget is, dan stellen we een offerte op maat voor je op.

RuimteCapaciteitBewonerstarief*Regulier tarief*
Torenkamer boven12-35p€ 60€ 125
Torenkamer beneden12p€ 60€ 125
Restaurant30-80p€ 75€ 175
Kapel100pop aanvraagop aanvraag
Coach kamer 53B2-6pop aanvraagop aanvraag

Kosten overige faciliteiten

Gebruik flip-over € 7,50 per dagdeel
Gebruik microfoon € 7,50 per dagdeel
Gebruik beamer en scherm € 25 euro per dagdeel
Gebruik scherm (met eigen beamer) € 7,50 per dagdeel

Informatie & Boekingen

Wil je een zaal reserveren of weten wat de mogelijkheden zijn? Mail ons op post@geweldigzutphen.nl.

Woon je in de buurt en wil je een activiteit voor buurtgenoten organiseren, maar je weet nog niet zo goed hoe, of je hebt niet genoeg budget om een zaal te huren? Laat het ons weten, dan denken we gewoon even met je mee en bekijken we wat wél haalbaar is. Ook brengen we je graag in contact met onze partners die jouw activiteit financieel zouden kunnen ondersteunen voor een buurtinitiatief.

Foto impressie