Filmvertoning: De Maquette Bouwer

Komende dinsdagavond vertonen we in Geweldig! de film De Maquette Bouwer. Zowel filmmaker John Post als dé maquettebouwer himself, Constant Willems, zijn aanwezig om na afloop van de film met het publiek in gesprek te gaan.

Misschien heb je de bouw van de maquette destijds wel gevolgd via de instagram account van Erfgoedcentrum Zutphen of heb je hem al wel een zien staan in Musea Zutphen. Over de bouw van de maquette en alle gemaakte keuzes valt een boeiend verhaal te vertellen, wat in deze mooie film van een uur in beeld is gebracht.

Datum: Dinsdag 29 augustus
Inloop: 19:30u
Film start: 20:00u

Entree: vrijwillige bijdrage naar vermogen. En neem ook lekker een koffie en een heerlijk huisgemaakt taartje, of een van onze lekkere 0% biertjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *